25 februari 2018
Dutch CMS
Handleidingen

Met Dutch CMS 2.0

Nog makkelijker een mooie website !
Gemoderniseerd template design
Achtergrondafbeeldingen invoegen
Uitgebreid Contactformulier !
En meer.....

 
 
 
 
 
 
Mijn Fotoalbum Home > Mijn Fotoalbum

Dit is de demonstratie pagina van het Dutch CMS Fotoalbum waarvan je vanaf Dutch CMS 1.8 gebruik kunt maken. In de handleiding kun je alles lezen over de werking en mogelijkheden die je hebt met dit Fotoalbum voor je website als je website draait op het CMS systeem Dutch CMS.
De fotoalbumindex bevat diverse voorbeeld albums. Je kunt op een album klikken en kijken hoe de thumbs weergegeven worden. Bij een vooraf opgegeven aantal thumbs per pagina komt er onderaan 'volgende pagina' te staan. Ook als je op een thumb klikt kun je onderaan verder nagiveren naar de volgende of vorige foto's. Ook kun je bovenaan via het zogenoemde kruimelspoor altijd weer terug naar de fotoalbum index. Het fotoalbum heeft een eigen CSS stylesheet zodat je het uiterlijk volledig naar je eigen wensen kan aanpassen !

Albums in het jaar 2010
Thumbafbeelding fotoalbum Fraaie zonsondergangen Fraaie zonsondergangen

Dit is een voorbeeld album met daarin de allermooiste zonsondergangen en avondwolken. Dit album heeft als mapnaam: 2010-zonsondergang wat wil zeggen dat het ingedeeld is in het jaar jaar 2010 zonder verdere verwijzing naar een maand.

Albums in het jaar 2009
Thumbafbeelding fotoalbum juni: Zonnebloemen Juni: Zonnebloemen

Er zijn reuze zonnebloemen en sier zonnebloemen. Reuze zonnebloemen kunnen erg hoog worden en de bloemen zijn ook erg groot. Sier zonnebloemen hebben vaak meer zijtakken met bloemen. Dit album heeft als mapnaam: 2009-06-zonnebloemen wat wil zeggen dat het ingedeeld is in het jaar jaar 2009 met als maand juni. Dit voorbeeld album heeft geen titel opgekregen via beheer waardoor het laatste gedeelte van de mapnaam als titel wordt gebruikt.

Albums in het jaar 2008
Thumbafbeelding fotoalbum 4 augustus: Bloemen van dichtbij 4 augustus: Bloemen van dichtbij

Dit is een voorbeeld album met daarin bloemenfoto's. Dit album heeft als mapnaam: 2008-08-4-bloemen wat wil zeggen dat het ingedeeld is in het jaar jaar 2008 met als dag en maand 4 augustus.

Overige albums
Thumbafbeelding fotoalbum Hubble Space Pictures Hubble Space Pictures

De Hubble telescoop maakte de afgelopen jaren duizenden fraaie foto's van sterren, nevels, galaxies en andere verschijnselen in het heelal. Dit is een voorbeeld album met daarin een selectie van de mooiste plaatjes. Dit album heeft als mapnaam hubble wat wil zeggen dat het niet in een jaar, maand of dag is ingedeeld en daarom getoond wordt in Overige albums.

Powered by Dutch CMS v2.0 XHTML Strict

Bezoek ook de Webdesign website van Dutch CMS