24 januari 2018
Webdesign & <? php /* CSS
Aanbevolen websites
 
 
 
 
 
Aanbevolen websites Software - Overige Software
Gratis antivirus programma's

Eerst lezen voor je er een kiest. Mijn conclusies was dat Panda of Avast goed uit de bus komen.

IETEster

Met IETester test je je website ook in oudere versies van Internet Explorer. Eventueel kun je dan met conditionele CSS aanpassingen maken zodat je website er ook in die oudere browsers goed uitziet. Iets wat overigens erg vermoeiend kan zijn en soms niet eens meer nuttig omdat die oudere browser waarschijnlijk niet meer in gebruik is. Ga hooguit terug tot IE 6. Als dingen er ietsje anders uitzien maar toch nog goed en goed werken laat het dan voor wat het is.

Osalt.com

Gratis Open Source software alternatieven voor commerciele webdesign en grafische programma's zoals Macromedia Flash en Dreamweaver en Adobe Photoshop. Kies aan de linkerkant je categorie. Eerst worden dan altijd de commerciele pakketten getoond en daaronder de Open Source alternatieven.

PageNest Free Offline Browser

Met PageNest kun je een website in zijn geheel downloaden naar je harde schrijf. Zelf gebruik ik het wel is om een backup van een gehele website te maken. Dit doe je door te kiezen voor New > Site. Als er bepaalde fouten in je site zitten bv dode links dan kom je er via de error pagina ook gelijk achter. Dit is niet de error pagina van het download venster maar de error pagina als je de site links aanklikt en dan rechts klikt op Errors. Ook krijg je een beetje een idee van hoe een zoekspider door je site gaat als je later naar de gedownloade bestanden kijkt.