22 maart 2018
Dutch CMS
Nieuws & Ontwikkeling

Met Dutch CMS 2.0

Nog makkelijker een mooie website !
Gemoderniseerd template design
Achtergrondafbeeldingen invoegen
Uitgebreid Contactformulier !
En meer.....

 
 
 
 
 
 
Nieuws & Ontwikkeling

Via deze weblog pagina's blijf je op de hoogte van de ontwikkeling van Dutch CMS, nieuwe pagina's op de Dutch CMS website en ander nieuws wat met Dutch CMS te maken heeft.

Wil je ook van dit Weblog gebruik maken op je eigen website ? Download dan Dutch CMS !

1. Nieuw op de website

Als er nieuwe handleidingen zijn of Veel Gestelde Vragen dan kun je dat hier lezen.

2. Hall of Fame

Hier vind je een overzicht van websites die draaien op Dutch CMS. Dit is uiteraard...voor zover bekend. Staat jouw site er nog niet bij en je wilt hem er graag bij hebben, laat het dan even weten in het Forum met een korte beschrijving erbij. Je hebt dan gelijk weer een extra link naar je site ! Ook kun je hier kijken wat de mogelijkheden zijn van Dutch CMS en dat Dutch CMS grafisch goed aanpasbaar is aan je eigen wensen. Klik altijd even door naar de site om een betere indruk te krijgen.

3. Ontwikkeling Dutch CMS

In dit weblog houd ik je op de hoogte van de ontwikkeling van Dutch CMS. Als er een nieuwe versie uitkomt dan lees je dat hier. Ook over nieuwe ideeën die in ontwikkeling zijn kun je hier lezen.

4. Bug fixes

Soms maak je als programmeur wel is een foutje doordat je iets verandert maar dan vergeet iets anders te veranderen wat ermee te maken. In het begin tijdens de lancering van Dutch CMS waren dit wat meer updates. Als het geen schokkende dingen zijn wordt het gewoon verwerkt in een nieuwe versie maar soms kan het niet anders.
Let op: foutmeldingen hieronder VOOR 27 mei 2012 zijn grotendeels verouderd omdat met de komst van Dutch CMS 2.0 deze uiteraard verholpen zijn. Dit met uitzondering van het gedrag van TinyMCE in internet explorer.

Powered by Dutch CMS v2.0 XHTML Strict

Bezoek ook de Webdesign website van Dutch CMS