24 januari 2018
Dutch CMS
Nieuws & Ontwikkeling

Met Dutch CMS 2.0

Nog makkelijker een mooie website !
Gemoderniseerd template design
Achtergrondafbeeldingen invoegen
Uitgebreid Contactformulier !
En meer.....

 
 
 
 
 
 
Nieuws & Ontwikkeling 3. Ontwikkeling Dutch CMS

In dit weblog houd ik je op de hoogte van de ontwikkeling van Dutch CMS. Als er een nieuwe versie uitkomt dan lees je dat hier. Ook over nieuwe ideeën die in ontwikkeling zijn kun je hier lezen.

Het einde van Dutch CMS - 17 juni 2016
Het einde van Dutch CMS
Dit is de laatste versie van Dutch CMS. Dutch CMS zal NIET verder ontwikkeld worden!

Dutch CMS is NIET responsive. Dit wil zeggen dat uw site gemaakt in Dutch CMS er NIET goed uit zal zien op tablet of mobiel.

Van de maker van Dutch CMS!
De opvolger van Dutch CMS met state of the art webtechnologie is het DigITeam Netmin platform. Dit CMS systeem is uitermate geschikt voor verenigingen!

Neem snel een kijkje op de website van Digiteam en neem gerust contact op voor meer informatie.

Lees de laatste Dutch CMS Nieuwsbrief (17 juni 2016)

Dutch CMS responsive - 28 maart 2014

Er wordt al een tijdje gewerkt aan code om Dutch CMS responsive te maken voor mobiele en tablet weergave (resoluties onder de 1024 px). Dit zonder opnieuw je css te hoeven aanpassen.

Daarnaast is als "pet project" de Dutch CMS Kennisdatabase ontwikkeld. Een systeem om kennis bij te houden draaiende op Dutch CMS. Daarover uiteraard ook meer als het uit komt.

Vriendelijke groet,

A. L. / Dotch CMS

Dutch CMS 2.0 is uit en kan gedownload worden ! - 27 mei 2012

Dutch CMS 2.0 is uit en kan gedownload worden !
Lees ook het Changelog wat gelijk een verkorte handleiding is + overstap instructies bevat voor overstappen van versie 1.9 naar 2.0.
De website van Dutch CMS zelf zal over een week verder bijgewerkt worden met actuele informatie.
Complimenten of een vegetarische pizza zijn van harte welkom !

De website draait ! - 23 mei 2012

Zoals je kunt zien is de website inmiddels geupdate naar versie 2.0. Op dit moment worden de laatste tests uitgevoerd op 2.0 en nog enkele taalfoutjes verwijderd. Eind deze week zal de download van versie 2.0 beschikbaar worden ! Nieuwe handleidingen moeten daarna nog geschreven worden !

Versie 2.0 in afrondende fase - 21 april 2012

Attentie
21 april 2012
Binnenkort (hopelijk binnen nu en 2 weken) komt Dutch CMS 2.0 uit. Overstappen van 1.9 naar 2.0 gaat niet lukken omdat er TE veel veranderd is. Natuurlijk kun je gewoon je oude database meenemen naar 2.0 maar het css design (templatemap) overzetten (kopiëren) gaat moeilijkheden met zich meebrengen. Als je Dutch CMS 1.9 dus nu nog download sloof je dan niet al te veel uit met het maken van een spetterend design want dan kun je dat beter wachten tot versie 2.0.
Voor mensen die al een tijd draaien op 1.9 komt er nog een uitgebreide toelichting als 2.0 uitkomt.

Dutch CMS 2.0 in de maak - 25 december 2011

Dutch CMS 2.0 is in de maak ! Er wordt hard geprogrammeerd aan de hand van feedback van de aflopen tijd en eigen nieuwe ideeen. O.a. het kunnen activeren van pagina's rechtstreeks in het dropdownmenu. Hierdoor kan het dus ook als gewoon menu gebruikt worden ipv alleen dropdownmenu. Ook zal het templatebestand verbeterd worden voor beeldschermen met grotere resoluties die steeds meer voorkomen en ingebouwde functionaliteit voor achtergrondafbeeldingen achterop of bovenaan je site. Ook zal er headertekst toegevoegd kunnen worden etc. Wanneer het genoeg is wordt dat weer verpakt als Dutch CMS 2.0.

Vriendelijke groet,

A. L. / Dutch CMS

Dutch CMS versie 1.9 is uit - 18 april 2011

Dutch CMS versie 1.9 is uit. O.a. is het beheerdersgedeelte vernieuwd en de optie tot het kiezen van een andere layout (skin) is ingebouwd. Gevolg hiervan is dat er over een tijdje ook een apparte Dutch CMS site zal komen waar templates gedownload kunnen worden.

In het Changelog (pdf) kun je verder de belangrijkste wijzigingen lezen.

Om te upgraden van versie 1.8 naar 1.9 volg je deze handleiding.

Vriendelijke groet,

A. L. / Dutch CMS 2011

Versie 1.9 in de maak - 25 januari 2011

Dutch CMS versie 1.9 is in de maak. Indien er nog dingen zijn die je graag in de/een nieuwere versie ziet of dingen die je tegenkomt, laat het dan even weten via het forum.

Vriendelijke groet,

Dutch CMS

Dutch CMS versie 1.8 is uit - 7 juni 2010

Dutch CMS versie 1.8 is uit. Nieuw zijn onder andere volledig schone url's dus zonder index.php in de adresregel, verbeterde installatie (het CMS controleert op fouten), ingebouwd Fotoalbum en Externe URL
In het Changelog (pdf) kun je de belangrijkste wijzigingen lezen.

Om te upgraden van versie 1.7 naar 1.8 volg je deze handleiding.

Dutch CMS 1.8 in de maak - 3 mei 2010

Dutch CMS 1.8 is in de maak. De 3 belangrijkste toevoegingen zijn:

A. Een ingebouwd fotoalbum met vele mogelijkheden om een mooie fotogallarij te maken op je website !

B. Volledig schone url's dus zonder index.php in je adres.

C. Vernieuwde statistieken pagina met optie tot filtering van zoekwoorden en meer.

Waneeer Dutch CMS 1.8 uit zal komen is nog niet helemaal duidelijk maar in ieder geval zal het in het begin van de zomer zijn.

Terugblik en vooruitblik - 9 januari 2010

Terugblik 2009
Dutch CMS is inmiddels ruim een jaar in de lucht. Na wat kinderziektes is het inmiddels uitgegroeid van versie 1 naar versie 1.7 mede dankzij de feedback van diverse mensen waarvoor hartelijk dank ! De installatie van Dutch CMS geeft nog steeds wel is problemen. Soms heeft het toch wel te maken met dat mensen niet de juiste stappen volgen. Dit heeft er ook mee te maken dat je bij de installatie van een PHP applicatie toch even net wat dingen moet doen die je normaal niet hoefde te doen bij het maken van een gewone HTML website. Uit ervaring weet ik dat ieder CMS zo zijn installatieproblemen geeft dus dat is niet alleen eigen is aan Dutch CMS en ieder CMS moet weer op een andere manier geinstalleerd worden. Sommige van jullie zullen dat zeker kunnen onderschrijven. En ook iedere hostingprovider heeft ook weer zo zijn eigen eigenschappen en kuren. Het zijn dus meerdere factoren bij elkaar waardoor het soms in eerste instantie even niet wil lukken. Er zal dus dit jaar gekeken worden of de installatie maar in ieder geval de online installatiehandleiding duidelijker kan met diverse screenshots erbij.

Als Dutch CMS eenmaal loopt dan draait het als een trein. De beveiliging heeft zich goed bewezen en een website gemaakt in Dutch CMS komt snel en goed in Google terecht zo heb ik gemerkt het afgelopen jaar mede door het gebruik van de schone url's. Onder voorbehoud dat je zelf slimme url-aliassen kiest en die inhoud ook werkelijk op de pagina is te vinden. Een voorbeeld: stel je kiest als url-alias als je een pagina maakt over botanische planten voor websiteadres/studies/botanischeplanten dan zal Google die pagina hoger ranken in de zoekresultaten dan waneer je kiest voor:
websiteadres/studies/studie1

Vooruitblik 2010
Het streven is om van Dutch CMS het ideale CMS te maken voor clubs, verenigingen en persoonlijke websites. Om dit voor elkaar te krijgen staan voor 2010 de volgende dingen op het programma:

Printversie (Printicoon rechts bovenaan op pagina's gemaakt via het onderdeel Normale pagina's waarna een appart venster opent met dezelfde pagina zonder allerlei layout opmaak van het CMS.)

Externe link (De mogelijkheid om een link in het menu naar een externe website te laten verwijzen ipv een normale pagina gemaakt in Dutch CMS. Dit kan dan bv een Hyves pagina, foto pagina of persoonlijke You Tube pagina zijn.)

Ingebouwde formulieren (De mogelijkheid om zelf een formulier op te bouwen uit verschillende onderdelen voor bv een contact of aanvraagformulier en deze te activeren op een bepaalde pagina in het CMS.)

Fotoalbum (Een ingebouwd fotoalbum eventueel ook met ingebouwde upload mogelijkheid via het beheerdersgedeelte.)

RSS-feed (Onder voorbehoud)
Natuurlijk zal in al deze dingen programmeer en testtijd zitten dus verwacht niet dat het morgen klaar zal zijn. Het streven is bij iedere nieuwe versie een nieuw onderdeel te introduceren.

Nieuwjaarsgroet

Bij deze wenst Dutch CMS je nog een gezond en voorspoedig 2010 !

Als je Dutch CMS gebruikt hoor ik dat graag van je. Je kunt je website adres opgeven voor de Hall of Fame.

Dutch CMS versie 1.7 is uit ! - 8 januari 2010

Vanaf Dutch CMS versie 1.7 heeft Dutch CMS dropdown menu functionaliteit erbij gekregen met een keuze uit twee verschillende dropdown menu's waarmee de menufunctionaliteit van Dutch CMS nog verder is uitgebreid. In deze handleiding worden de twee menu's uitgebreid bespoken met screenshots en uitleg van de verschillende mogelijkheden.
Klik hier om versie 1.7 te downloaden of hier voor de upgrade handleiding van 1.6 naar 1.7 voor hen die 1.6 al gebruikten.

Dutch CMS versie 1.6 is uit ! - 4 augustus 2009

Er zijn weer diverse verbeteringen en vernieuwingen aangebracht in Dutch CMS. Zo heeft het beheerdersgedeelte een makeover gekregen, bevat de layout geen tabellen meer en zijn er nog een aantal andere nieuwe opties aangebracht waardoor je website nog beter wordt en plezieriger om mee te werken. Voor een volledig overzicht kijk je in het changelog:
Changelog_Dutch_CMS_v1.5-1.6. Iedereen weer bedankt voor de gedane suggesties !

Overstappen van versie 1.5 naar 1.6

 1. Download Dutch CMS versie 1.6
 2. Maak een kopie van je oude bestanden op je pc !
 3. Vul de juiste gegevens weer in: dit betreft het bestand mijnfuncties.php waar je website adres en je relatieve pad onderaan in staan. Zet die informatie dus eerst even over van je oude mijnfuncties.php bestand naar je nieuwe mijnfuncties.php bestand voordat je alles naar de server kopieert. Om welke stappen het ookal weer ging kun je lezen in het bestand mijnfuncties.php zelf bij "2 INSTALLATIE STAPPEN".
  Wat NIET hoeft is je configuratie bestand (in de map upperdir) en het SQL bestand. Die zijn NIET gewijzigd.
 4. Optie 1 -> 1.5 net gedownload en nog geen CSS wijzigingen gedaan ?
  Verwijder alle oude bestanden en mappen van de server behalve de map static en kopieer de nieuwe bestanden naar de server. Dit altijd met uitzondering van de map upperdir en static.
  Optie 2 -> Je hebt je CSS al aangepast !
  Verwijder alle oude bestanden en mappen van de server BEHALVE de map templates en static, en kopieer de nieuwe bestanden naar de server behalve de map templates, upperdir en static. Aanvullend kun je de optionele update toepassen getiteld "Geen tabellen meer voor de layout".

Dat was het. Lees goed de juiste instructies en volg de juiste stappen. Heb je nog vragen dan kun je altijd terecht in het Forum van Dutch CMS.

Vriendelijke Groet,

Dutch CMS

Optionele update - Geen tabellen meer voor de layout - 27 juli 2009

Er is een OPTIONELE update van Dutch CMS waarmee de tabellen uit de layout worden vervangen door opmaak via divs.

Attentie: deze update is alleen voor gebruikers van Dutch CMS versie 1.5 die overstappen naar 1.6 !

Je vind hem bij code updates:

http://www.dutchcms.nl/weblog/codeupdates

Vriendelijke Groet,

Dutch CMS

Dutch CMS versie 1.5 is uit - 26 mei 2009

Nieuwe versie van Dutch CMS - 100% XHTML Strict
Dutch CMS versie 1.5 is uit. De voornaamde rede van deze upgrade was het verzoek uit het forum om Dutch CMS 100% XHTML Strict te maken. Dit houdt in dat hij dan beter geschikt is ook voor mensen die bijvoorbeeld gebruik maken van "voelbare" braille-readers.
 

Een citaat over XHTML:
"XHTML betekent EXtensible HyperText Markup Language en het is de opvolger van HTML 4.01 .
XHTML zal uiteindelijk HTML gaan vervangen en daarom is het belangrijk om de pagina's die je vanaf nu gaat maken te schrijven in XHTML code en de oude pagina's die je al hebt gemaakt om te zetten naar geldig XHTML. Gelukkig lijkt XHTML erg veel op HTML en is het vrij eenvoudig om deze nieuwe markup language onder de knie te krijgen. Je moet XHTML vooral zien als een strengere en schonere versie van HTML."
Bron:
http://www.mijnhomepage.nl/xhtml/overxhtml.php  

Er kwam nogal wat bij kijken om het helemaal 100% XHTML Strict te maken omdat er dan allerlei regeltjes zijn waar je je aan moet houden waardoor je bepaalde HTML niet meer mag gebruiken en moet verplaatsen naar Css. Hier een aantal voorbeelden:
Een afbeelding mag geen border="waarde" hebben, dat moet met css.
Een afbeelding moet altijd een toelichting hebben met alt="toelichting".
Een afbeelding mag geen align hebben voor uitlijning, moet ook met css, zelfde geldt voor de cellen van een tabel. 
De welbekende font tag mag niet meer gebruik worden, moet met span nu.
Als je div gebruikt mag je geen meerdere div met dezelde id op 1 pagina hebben.
enz enz

Volledig verslag hiervan komt nog op de Thema website over Webdesign PHP en HTML  

Dutch CMS versie 1.5 is 100% XHTML Strict aan de openbare zijde dus overal waar een bezoeker van je website kan komen. Het beheerders gedeelte is nog normaal HTML/XHTML Transitional. Dat zou namelijk nog wel wat dagjes kosten om dat volledig XHTML Strict te maken en staat dus voor versie 2 op de planning.  

Overstappen van versie 1 naar versie 1.5
Wat moet je doen om over te stappen van versie 1 naar versie 1.5 ?  

stap 1 - Opnieuw downloaden en uitpakken http://www.dutchcms.nl/handleiding/download  

stap 2 - Nieuwe bestanden met FTP kopieren naar de server en de oude ALLEMAAL vervangen BEHALVE de map templates.
Dit betreft ook het bestand mijnfuncties.php waar je website adres en je relatieve pad onderaan in staan. Zet die informatie dus eerst even over van je oude mijnfuncties.php bestand naar je nieuwe mijnfuncties.php bestand voordat je alles naar de server kopieert. Om welke stappen het ookal weer ging kun je lezen in het bestand mijnfuncties.php zelf bij "2 INSTALLATIE STAPPEN".
Wat NIET hoeft is: de bestanden in de map upperdir en het SQL bestand. Die zijn NIET gewijzigd.  

stap 3 - Ingevoerde gegevens bewerken openen en gelijk weer opslaan
De derde stap is dat je als je al gegevens hebt ingevoerd via Dutch CMS in je database via het beheerdersgedeelte dat je deze gegevens even opnieuw door de Editor haalt en opslaat. Dat is alleen als je gebruik maakt van de TinyMCE Editor. Je hoeft dus niks te wijzigen. Gewoon selecteren in de dropdown menus en op bewerken klikken. Vervolgens weer opslaan. Wat er dan gebeurt is dat de eerste p om je tekst heen vervangen wordt door <p waardoor je bovenmarges kloppen. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld je welkomswoord dus de introductie tekst op je voorpagina.

ALS je de TinyMCe editor standaard uitgeschakeld hebt staan en zelf html invoert ben je er zelf verantwoordelijk voor uiteraard dat dit correcte XHTML Strict is.
Allerlei
handige links over XHTML Strict vind je wel uiteraard op de Dutch CMS website en je mag ook mijn hulp vragen in het Forum want ik heb me er behoorlijk in verdiept de afgelopen weken. Eerst werkte ik ook op deze manier maar nu heb ik een tijd de Editor gebruikt en dat is toch wel makkelijk. De Tiny MCE Editor is nu zo geconfigureerd dat hij volledig XHTML Strict genereert. Dat was niet het geval dus de nodige hacks moesten wel aangebracht worden.
 

stap 4 - CSS aanpassen
Vanwege de overstap naar XHTML Strict moesten op diverse plaatsen <font class= vervangen worden door <div id=. Dit heeft tot gevolg dat in de CSS bestanden een .nogwat veranderd moest worden in een #nogwat. Ook is er nog CSS toegevoegd zodat je nog meer controle hebt over het uiterlijk en de layout van je website. Alle wijzigingen zijn in een Pdf-bestand te vinden genaamd
changelog_css.pdf.
Heb je dus al wijzigingen gemaakt in je CSS dan moet dus het changelog erbij pakken om te kijken waar je aanpassingen moet maken. Zijn het nog niet zoveel wijzigingen dan is het makkelijker om even overnieuw te beginnen. 
Het is wel de bedoeling dat er nu NIET in een volgende versie weer CSS gewijzigd wordt door mij want alles is nu met een CSS class of id gedefinieerd en XHTML Strict. Daar hoef je je dus geen zorgen over te maken. Je kunt van hartelust je layout gaan aanpassen en aan de slag gaan met Dutch CMS.
Heb je het template bestand aangepast (dutchcms.php) dan moet je die wijzigingen ook doorvoeren in het nieuwe template bestand want ook daar zijn wijzigingen in aangebracht. Zo is o.a. is de font tag vervangen door de span tag en zijn de cel breedtes verplaatst naar het CSS bestand.  

Tot zover de overstap van Dutch CMS versie 1 naar versie 1.5 !  

Algemene wijzigingen in Dutch CMS
Ondertussen zijn er ook wat algemene wijzigingen aangebracht in Dutch CMS waardoor het toch wel een versie 1.5 genoemd mag worden. Dit zijn onder andere:
Update en aanpassing van de Tiny MCE Editor voor XHTML Strict. Alleen de spellingscontrole wordt nog aan gewerkt en komt nog een simpele update voor (dus geen 4 stappen plan).
De tekstvakken voor invoer op het beheerdersgedeelte zijn hoger gemaakt voor meer overzicht.
Verder zijn er verbeteringen aangebracht aan de Metatags in de header, in de teller, aan de statistieken pagina en aan het Forum en is er een nieuw taalbestand toegevoegd in de map phpscripts (taalalgemeen.php) waardoor je volledige controle hebt over de systeem-tekst op je site. Bijvoorbeeld Registreren kun je dan veranderen in Lid worden, het is maar een voorbeeld.
Als laatste is er een favi incoontje toegevoegd. Dit icoontje ziet de website bezoeker in zijn favorieten als hij je site daaraan toevoegt en daarna ook in de adresbalk. Het is nu een Dutch CMS icoontje maar je kunt met een willekeurg plaatje op deze site: http://www.html-kit.com/favicon/ zelf een icoontje maken voor je site.

Een volledig overzicht van de wijzigingen met specificatie vind je in het changelog genaamd changelog_algemeen.pdf.  

In een volgende versie van Dutch CMS
In de volgende versie van Dutch CMS zal de nadruk liggen op het beheerders gedeelte. Bijvoorbeeld het kunnen verwijderen van pagina's. 

Ideeën voor een later versie zijn bijvoorbeeld een gebruikers overzicht (dus die lid zijn van je forum), een overzicht van geblokkeerde ip's en leuke dingen zoals een mailtje krijgen naar jouw als Beheerder als iemand een nieuw onderwerp start op het forum, of bijvoorbeeld een overzicht van echt alleen de Google zoekopdrachten die naar je site gingen. Feedback en suggesties zijn uiteraard ook altijd welkom in het Dutch CMS Forum waarvan ook dankbaar gebruik gemaakt voor deze versie 1.5.

Binnenkort zullen er meer links komen naar allerlei informatieve en interessante websites op de Thema website over Webdesign, PHP en HTML. Voor vragen kun je altijd terecht in het Dutch CMS Forum.  

Dutch CMS

Nog een paar dagen - 15 mei 2009

Nog een paar dagen en dan komt de nieuwe versie van Dutch CMS uit die 100% XHTML Strict is aan de output zijde dus het openbare gedeelte. Het koste toch net wat meer tijd omdat XHTML Strict toch aan strikte regels gebonden is.

Andere Editor - 22 april 2009

Misschien is het een idee om in Dutch CMS versie 2 ook de FCK Editor te installeren zodat er gekozen kan worden welke Editor gebruikt wordt.

Nieuwe versie komt die 100% XHTML Strict is - 17 april 2009

Er komt binnen nu en 2 weken een nieuwe versie uit van Dutch CMS die 100% XHTML Strict is. Helaas zal ook de CSS hierdoor aangepast moeten worden omdat een id bijvoorbeeld een class wordt waardoor # vervangen wordt door een punt. Ik zal de wijzigingen netjes documenteren. Als je Dutch CMS nu dus download dan kun je dus wel kijken wat je kan met Dutch CMS en gewoon installeren en je site opbouwen maar wacht nog even met het aanpassen van de CSS bestanden dus kleuren marges enz.

Heb je Dutch CMS de afgelopen tijd gedownload en je bent al SERIEUS bezig geweest met het aanpassen van de CSS. Lees dan voor de nieuwe versie goed de changelog door. Kom je er dan niet uit dan kun je je aangepaste CSS bestanden naar me mailen en dan maak ik de noodzakelijke veranderingen.

Voor meer informatie over deze verandering kun je de "discussie" hierover in het Forum lezen.

Hoe ik op het idee kwam van Thema sites - 10 februari 2009

Het ontstaan van het idee van verschillende Thema sites komt al uit een grijs verleden. Misschien ken je het wel. Je had een abonnement bij een internet provider en daarbij had je als extraatje wat webruimte gekregen. Je ging aan de slag met webdesign en al snel wilde je nog een extra website maken over een ander onderwerp. Maar helaas waar moest je dan terecht. Meestal kwam je dan terecht bij een buitenlandse provider zoals members.tripod of yahoo of bravenet maar dan moest je ook die reclame banners erbij nemen. Omdat ik dit zat was besloot ik nu al weer wat jaartjes geleden (toen ik nog niet bezig was met php) die verschillende websites dan maar te gaan maken op 1 websiteadres. Dit kon ik alleen maar oplossen door een nieuwe map te maken en daarin een apparte site op te bouwen.
Stel dat ik een website had met studies en een website met verhalen. Dan liet ik mensen binnenkomen op de index van het hoofdadres:
http://websitenaam.provider.nl/index.html
Daar bevond zich dan een link naar de website met studies:
http://websitenaam.provider.nl/studiewebsite
En een link naar de webesite met verhalen:
http://websitenaam.provider.nl/verhalenwebsite
Iedere website had zijn eigen uiterlijk en technisch gezien was het natuurlijk geen apparte website maar omdat de verhalen site er totaal anders uitzag dan de studiewebsite had je als bezoeker ook echt het idee dat je je op een ander internet adres bevond ookal bevond je je toch op http://websitenaam.provider.nl/enz.

Uit dit idee is het idee van Thema sites ontstaan zoals het nu in werking is in Dutch CMS. In een geheel modern jasje en erg handig dus. Kijk maar is naar de Themasite over Php en Html met zijn geheel eigen style en uiterlijk die zich ook op de website van Dutch CMS bevindt: Php en Html.

Eerste website online die Dutch CMS gebruikt - 9 februari 2009

De eerste website (eigenlijk de tweede want de website van Dutch CMS draait ook op Dutch CMS) die draait op Dutch CMS is online.

Het adres is: http://eternalgospel.deds.nl

Speciale dank aan Henk Langendijk - 7 februari 2009

Speciale dank aan Henk Langendijk voor het testen van Dutch CMS en het meedenken aan verbeteringen en het geven van suggesties !

Het zit erop - 2 februari 2009

Zo na 4 maanden dag en nacht programmeren zit het er dan eindelijk op. Dutch CMS is een feit en de Dutch CMS website is online.

Binnenkort zullen er nog wat technische handleidingen online komen mbt de installatie en veel uitgebreidere uitleg over wat nu multisite en multilevel functionaliteit is. Ook zal er nog een uitgebreide pagina komen met tips en trucks !

Vriendelijke Groet,

Dutch CMS

Powered by Dutch CMS v2.0 XHTML Strict

Bezoek ook de Webdesign website van Dutch CMS